Bienvenue au Camping Le Mondou * * *

Geen stress meer bij het opzetten van uw bungalowtent. Bij aankomst staat uw tent voor u klaar, in de Dordogne Frankrijk, op camping Le Mondou, in Saint Julien de Lampon.Uw vakantie kan beginnen.

   

          
Tenten zijn ruim en van alle gemakken voorzien.
Prachtig uitzicht vanuit uw tent met een speelweide voor uw kinderen.
Standaard staan in alle
bungalowtenten
een tweepersoonsbed en drie éénpersoonsbedden met een goede spiraalvering met daarop een stevig matras met hoes. Eenpersoons dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig en bedlinnen kunt u huren of zelf meebrengen. Bent u met zes personen, dan hebben we ook een tent voor u. De
ruime bungalowtenten
hebben een oppervlak van 30 m2. De tenten staan op plaatsen met een ruim en vrij uitzicht. Terwijl u geniet van een kopje koffie, voor uw tent met uitzicht op een middeleeuws kasteel, kunt u de kinderen in de gaten houden, die zich vermaken op het grote speelveld voor de tent. U zult genieten in uw tent van een zorgeloze kampeervakantie voor het hele gezin. Een fantastisch zwembad van 20 bij 10 meter, en
uitstekende sanitaire voorzieningen
, geheel van deze tijd.. Een dagje uit met de kinderen, een avonturenpark,
de rivier de Dordogne
en nog veel andere attracties liggen op korte afstand van de camping. Vanuit uw tent kint u gebruik maken van een uitstekende draadloze internetverbinding. Er is een Petit restaurant met een bar, elke ochtend vers brood van de boulangerie. Het
restaurant
heeft een gezellig
terras
, in het hoogseizoen worden er bijzondere streekgerechten geserveerd. U kunt meedoen met het wekelijkse petanque concours voor jong en oud. De camping organiseert wekelijks een groepskanotocht op de
Dordogne
onder begeleiding. Verder zijn er attributen aanwezig voor uw kinderen om zich te vermaken.


Tent huren in de Dordogne op Camping Le Mondou .

Camping Le Mondou
onderscheid zich van de grote campings, door een  persoonlijke benadering. U wilt  alleen op  een
kleinschalige camping
staan, waar u de eigenaar nog persoonlijk ontmoet. Geen massa toerisme, maar een plaats waar veel kan maar, waar ook rekening gehouden dient te worden met mede kampeerders. Als u dit aanspreekt, bent u bij ons aan het juiste adres.Op de camping,  zijn een aantal barbecues beschikbaar die u, in overleg met onze medewerker, gratis kunt gebruiken.

Elektrische apparaten
De stroomvoorziening op een camping is niet onbeperkt. Alle elektrische apparaten die bij het interieur van de tent behoren zijn zorgvuldig aangepast en voldoen aan de voorwaarde voor campinggebruik, Meegebrachte elektrische apparaten zoals de Senseo koffiemachines voldoen niet aan de voorwaarde van campinggebruik i.v.m de hoge wattage. Het opladen van een telefoon, walkman of laptop,levert geen probleem op.

De inventaris

De bungalowtenten zijn ingericht voor een aangenaam verblijf met een geheel complete inventaris
Kijkt u zelf maar wat u allemaal in de tent aantreft:

Keuken:
Opbergkastje, koelkast met vriesvak, gaskomfoor, pannen, koekenpan, fluitketel, vergiet, slakom + couvert, blikopener, kurkentrekker, maatbeker, keukenmessen, opscheplepels, soeplepel, kaasschaaf, houten lepel, onderzetters, snijplank, theepot, koffiezetapparaat of thermoskan met opschenkfilter, koffiemaatschep, spatdeksel, schilmesje, garde, pannenkoekmes, voorraaddozen, schaar, eierdopjes, dienblad, afvalemmer, jerrycan, asbak, placemats.Algemeen:
Verlichting, spiegel, stopcontact 220 Volt, kleerhangers, vliegenmepper. - Serviesgoed: Borden, kop en schotels, kommen, bekers, glazen, messen, vorken, lepels, theelepels (ingericht voor 6 personen).

Terrasset:
Tuintafel, 5 stoelen, 2 ligbedden,tarp.

Slapen:
1 tweepersoonsbed, 3 eenpersoonsbedden, kussens, 5 eenpersoons dekbedden. Zelf brengt u uw linnengoed mee,of u kunt deze huren,. Bij 6-persoonsbezetting is .alles aangepast voor 6 personen.

Schoonmaakmateriaal:
Afwasbak, afwasborstel, wasdroogrek, emmer, dweil, stoffer en blik, bezem, opbergboxen, afvalbak, schoonmaakset


 


Ouvert/Open  :  01/04 - 15/10

Accueil ouvert 09h00 - 18h00

Camping Le Mondou • Le Colombier • 24370 Saint Julien de Lampon France


Tel. +33(0)5 53 29 70 37

  E-mail: camping.dordogne@gmail.com

Website : http://www.camping-dordogne.info

Facebook : https://www.facebook.com/Dordogne.Camping

Partners

Copyright © 2000-2015, John Doejaaren. All rights reserved