Schilderen in de DordogneUw vakantie al helemaal vol gepland? Niet even een momentje van complete rust, terwijl u zich toch helemaal wilt ontspannen tijdens uw vakantie!
Dan wordt het tijd dat u een bezoek brengt aan onze camping, waar u onder begeleiding van een professionele kunstenares, uw gedachten aan de kant kunt zetten en u kunt laten inspireren door uw omgeving.
We bieden u de gelegenheid om op de camping les te krijgen van Marie-Catherine CHASTAGNOL, oftewel , schilderes, ingeschreven bij ‘la Maison des Artistes’ in Parijs. Ze spreekt vloeiend Engels maar er kan ook in het Nederlands vertaald worden.

Wat voor soort schilderen?
- voor debutanten met acrylverf

- voor gevorderden acrylverf of olieverf

Het onderwerp mag u zelf uitkiezen, bijvoorbeeld een mooie foto uit de omgeving, of een stilleven. Cathy begeleidt u met het opzetten van het schilderij, het mengen van de kleuren, kortom dat u trots kunt zijn op het eindresultaat.
Op welke data?
Aangezien Cathy vlakbij woont mogen we het hele seizoen van haar diensten gebruik maken, dus van april tot oktober. De les is altijd ’s morgens van 10 tot 12 uur. Welke dag van de week kan in overleg.U wilt zich al opgeven? Dat kan. Meldt u aan per email, waarbij u meedeelt of u debutant bent of gevorderde, of u met acryl of met olieverf wilt schilderen en wanneer.
Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn, en wilt u het op die plek eens aanzien, dan kan dat natuurlijk ook.
Ouvert/Open  :  01/04 - 15/10

Accueil ouvert 09h00 - 18h00

Camping Le Mondou • Le Colombier • 24370 Saint Julien de Lampon France


Tel. +33(0)5 53 29 70 37

  E-mail: camping.dordogne@gmail.com

Website : http://www.camping-dordogne.info

Facebook : https://www.facebook.com/Dordogne.Camping

Partners

Copyright © 2000-2015, John Doejaaren. All rights reserved